Fotoakademiet

Fotoakademiet.com

Danmarks største udbyder af foto-workshops for begyndere og let øvede

Idéen med fotoakademiet opstod spontant i mødet med venner og bekendte, som alle havde investeret i dyre kameraer uden at vide noget som helst om det fototekniske og hvordan tingene fungerer i praksis. 
Med mine mange års erfaring som underviser og foredragsholder i bagagen var det oplagt at skabe et helt unikt kursuskoncept, der kunne give nybegyndere og let øvede en enestående mulighed for at få indblik i fotografiets verden. Generelt for alle kursusmoduler gælder det, at undervisningen er praktisk orienteret og på en let forståelig måde kombinerer teori og praksis

Fotoakademiet er Danmarks største udbyder af fotokurser- og fotoworkshops til begyndere og let øvede. Kurserne afvikles som både 1- og 2 dages kurser og foregår på særlig udvalgte og eksklusive lokationer rundt om i landet, hvor der er gode muligheder for at omsætte teori til praksis.

Der er max. 12 deltagere pr. hold og det giver perfekte muligheder for, at få en god og personlig vejledning og feedback..

Prisen for et fotokursus vil variere lidt afhængig af kursuslængde og lokaliteter, men som udgangspunkt vil et kursus koste ca. 1.200 - 1.500 kr. pr deltager.


5 spændende og kreative foto-workshops i foråret 2022


Så er der nyt omkring kommende fotoworkshops i 2022. Jeg planlægger lige nu 5 workshops i marts/april 2022, hvor vi har både solopgang og solnedgang med i programmet. Og hver workshop har 5-7 hotsports vi skal forbi. Der vil være modeller og spændende objekter med i forløbet og naturligvis fokus på både landskab og portræt og alle aspekter omkring lys. Man kan deltage både som begynder og som let øvet.

Alle worksops foregår på en lørdag, hvor der er ankomst fredag aften kl. 20.00 med foredrag og briefing til lørdagens program. Det er også muligt at vente med at komme til tidlig lørdag morgen.
For de der gerne vil overnatte og komme fredag vil der blive tilbudt særdeles gode overnatningsmuligheder til en fair pris. Info følger snarest. Følgende er planlagt indtil videre og mere info om priser, overnatning, indhold m.m. følger medio november. Se også info på marcusjohansson.dk

1. Mols: (Fuglsø)
Hotspots: Helgenæs, Mols Bjerge, Kalø Slotsruin, Troldeskoven v Kalø, Rodskov Strand m.m.
2. Nordjylland (Sindal)
Hotspots i Skagen, Kandestederne, Lønstrup, Tversted, Rubjerg Knude m.m
3. Ærø (Ærøskøbing)
Hotspots: Badehusene, Ærøskøbing, Marstal, Søbygaard m.m.
4. Møn (Stege) Hotspots omkring Liselund, Møns Klint, Bogø mfl.
5. Nordsjælland (Gilleleje) Hotspots omkring Græsted, Gribskov, Fredensborg, Helsingør m.fl.

Fotokurser i AOF og FOF regi:

Udover mine kurser i Fotoakademiet afholder jeg løbende kurser i AOF og FOF regi mange steder i landet.
Klik på logoerne nedenfor for de komplette kursusplaner hos de respektive udbydere med angivelse af sted og tid.