Tilbud/kampagne - 3 eksklusive fotogavekort på højkant

Kender du tilfældigvis nogle der skal giftes i 2022?

Hej mit navn er Marcus Johansson. Jeg er professionel portræt - og bryllupsfotograf.  
Jeg er netop nu igang med at arrangere en større fotoudstilling som skal afvikles i foråret 2023. Her vil jeg præsente mine mange kreative portræt- og bryllupsfotos. Til det formål mangler jeg nogle super skønne brudepar som gerne vil stille udvalgte fotos til rådighed efter nærmere aftale. 

Hvem kan komme i betragtning til tilbuddet?


Det skal ikke forstås som en egentlig konkurrence, men mere et spørgsmål om hvem der først melder sig. Og så handler det om at få reserveret en dato til brylluppet og derefter så er der god tid til at finde ud af om du/I vil benytte tilbudet. 


Derfor er det en god idé at kontakte mig og få bryllupsdatoen reserveret så der er tid til at få planlagt og aftalt alle detaljer og naturligvis at finde ud af om du/I gerne vil sige ja tak til tilbudet. 

Gavekortet dækker 50% af udgifterne til bryllupsfotografering med udgangspunkt i de priser du kan se andet steds på min website. Og det vil sige, at hvis det enkelte brudepar vælger den dyreste pakkeløsning med foto fra tidlig morgen til og med aften (4 moduler) så har gavekortet en værdi på 3500, - kr. 

Hvis du /I i stedet vælger kun at booke 2 moduler bliver prisen væsentligt lavere. Referencer til tidligere brudepar gives gerne.

Ring gerne for yderligere oplysninger. Tlf.: 30 33 39 37 eller send en mail til info@marcusjohansson.dk

.