Referencer

Vi sender de varmeste anbefalinger til Marcus. Han deltog fra kirken til brudevalsen på vores specielle dag, som både indeholdt bryllup og barnedåb. Han har foreviget vores minder igennem hele dagen trods snevejr og kulde, samt fået taget gode og sjove billeder af vores gæster til festen.
Han er en god og jordnær mand, som har mange ideer, og også er åben for ønsker. Der er ingen tvivl om, at det er en dyb passion for ham at fotografere, hvilket kommer til udtryk i hans billeder.

Med venlig hilsen
Anne og Nicolai, Herning december 2022

Det har været en rigtig god oplevelse at have Marcus med til vores bryllup, hvor han tog billeder ved vielsen og den efterfølgende reception. Ikke alene har han været fantastisk fleksibel mht. planlægning, han mødte også op i god tid på dagen og bidrog til en stemning af, at det hele var under kontrol. Under receptionen faldt han helt naturligt ind og løftede faktisk stemningen med sit muntre setup, og resultatet er en helt fantastisk samling billeder både af os og vores gæster, som vi kommer til at nyde i årene fremover.
Vi vil anbefale Marcus til ethvert brudepar. Marcus besidder en meget behagelig kombination af professionalisme og kærlig deltagelse.

Med venlig hilsen,
Camilla & Mikkel, Aarhus November 2022

Vi vil meget gerne give Marcus vores bedste anbefalinger!

Marcus fulgte os hele dagen, uden at vi bemærkede det - han har evnen til at være på pletten uden på nogen måde at fylde for meget.
Det resulterede i, at vi fik unikke fotos af vielsen, gæsterne og stemningen under hele bryllupsfesten.

Vi fik fotos som har givet os de allerbedste minder fra vores fantastiske bryllup.

Karin & Dan, Nordborg, September 2022

Vi havde Marcus til at tage billeder til vores bryllup, lige fra forberedelse til brudevals.
Hele vejen igennem fra planlægning til selve festen har Marcus været virkelig rar at arbejde sammen med. Han tog gerne imod ideer og havde nogle vildt fede forslag selv.

Til festen var han flue på væggen og kunne hurtigt omstille sig, hvis programmet blev ændret.
Folk var helt vilde med ham - og vi er mindst lige så vilde med alle de billeder der er kommet ud af det. Vi glæder os helt vildt til at skulle se Marcus til efteråret igen - for hvem glæder sig ikke til at arbejde sammen med dygtige og rare mennesker” ❤️

Manna & Michael, Ollerup September 2022

Marcus var fotograf til vores bryllup på Sebber kloster i Nordjylland.
Marcus var super service mindet og havde mange gode ideer til hvordan vi kunne fange minderne fra den store dag. Han skabte god stemning og vi fik så mange fine billeder fra dagen.
Derudover var prisen super fair og vi oplevede, at Marcus var meget lydhør over for vores ønsker.

Den største anbefaling herfra.

Louise & Kristof, Sebber Juni 2022

Marcus var helt fantastisk til at fange alle de rigtige øjeblikke til vores bryllup.
Han er utrolig engageret i at få de bedste billeder af folk, og ved hvordan han skal gøre det sjovt. Han var meget professionel i planlægningen, og udførte alle vores ønsker på bedste vis 
Han har vores største anbefalinger.

København, juli 2022

Det var en dejlig oplevelse, at have valgt Marcus som fotograf til vores bryllup.
Marcus er en professionel, dygtig og sød fotograf. Han er meget hjælpsom og fuld af gode idéer.
Vi var rigtig glade for ham og hans smukke kreative fotos. Marcus er uden tvivl den bedste fotograf du kan få til din store dag.
De varmeste anbefalinger fra Maria & Roberto

Helsingør, juli 2022

Vi vil gerne give de bedste anbefalinger af Marcus, som fotograferede vores bryllup i april 22. Han fulgte os hele dagen med hans fantastiske humør og kreative sind.
Han brugte meget tid på at forberede sig til dagen, og tog ud på vores ønskede lokationer inden dagen.
På dagen havde han masser af gode idéer til vores billeder, og fik taget de mest fantastiske stemningsbilleder fra både kirken og festen.
Vi sidder nu tilbage med de flotteste minder fra dagen vi aldrig vil glemme. Desuden får du en fotograf, som er meget udadvendt og dermed meget nem og rar at omgås. En sand fornøjelse for os!

Mia & Michael, Hornslet April 2022.

Da Kristian og jeg mødtes med Marcus for første gang forud for vores bryllup kunne jeg bare mærke, at han forstod mine tanker ift. bryllupsfotografi. Jeg ønskede mig ud over de klassiske smukke billeder også de der "fluen på væggen" billeder.

Marcus var igennem hele dagen dybt professionel. Han havde gjort sit forarbejde og han fik det maksimale ud af selv de situationer hvor det hele skulle gå stærkt.

Vi er super glade og tilfredse over det resultat vi nu kan nyde. Alle vores gæster elsker billederne

Kristina og Kristian, Skødstrup Juni 2022

Vi var superglade for at have Marcus som fotograf til vores Bryllup.
God service både før, under og efter. Og en overordnet professionel tilgang. Marcus havde gode idéer til par- og gruppefotografering og det kom der mange smukke fotos ud af.

De bedste anbefalinger herfra.

Charlotte og Martin, Nøvling Juni 2022

Marcus er meget opfindsom og idérig og god til at skabe en festlig stemning.
God til at fange de særlige øjeblikke.

Så skal du have en dygtig og professionel fotograf med et glimt i øjet, der altid garanterer et smil, så skal du vælge Marcus

Louise & Marcus, Kastrup 2021

Vi vil gerne give Marcus de aller bedste anbefalinger.
Han tog nogle helt fantastiske fotos til vores bryllup i Grenaa i sommeren 2021. Han fulgte os hele dagen uden at han på nogen måde fyldte for meget.

Vi fik nogle super flotte fotos som har givet os de aller bedste minder fra vores store dag

Ane & Klaus, Grenaa 2021

Vi var så heldige at have valgt Marcus som fotograf til vores bryllup i foråret 2021.
Marcus havde super mange idéer til flotte fotos og vi fik de smukkeste minder fra vores store dag.

Vi kunne ikke ønske os en bedre fotograf.

Carina & Mads, Ryomgaard 2021