Referencer

Marcus er den skønneste fyr at have med til sit bryllup. Han varetager alle dine preferencer og tilføjer hans egne gode idéer og forstår desuden at fange de helt særlige øjeblikke. Han var super opmærksom og effektiv under hele sceancen og vi fik de fineste bryllupsfotos. Gæsterne elskede at de havde mulighed for at få taget unikke par- og familiefotos. Marcus skabte nogle fantastiske stunder for alle og vi kan på det varmeste anbefale at booke ham til jeres store dag.

Melanie & Christian, Randers

Vi havde booket Marcus til at fotografere til vores bryllup fra vielse og til midnat, men fik så meget mere. Marcus har fra starten taget initiativ og haft fokus på vores ønsker. Han er imødekommende, venlig, dygtig, åben for ideer og vi følte, at han var en flue på væggen under bryllupsfesten, hvor han fangede mange smukke øjeblikke.
Alle vores gæster har følt sig trygge og har også kun haft rosende ord om Marcus. Vores gæster satte desuden stor pris på portræt- og gruppebillederne, han skød af gæsterne i løbet af aftenen. Under selve fotograferingen tog han styringen igennem de motiver vi på forhånd havde diskuteret.

Vi vil kraftigt anbefale Marcus som bryllupsfotograf.
Tak for at forevige den store skønne dag.

Mvh Emilie og Mathias, Svendborg

Marcus tog billeder til vores havebryllup i Rinkenæs ved Gråsten. Udover at være knaldhamrende sød, rolig og nem at være sammen med, så leverede han de flotteste billeder, som forevigt vil forevige vores livs bedste dag!
Marcus’ pris var den billigste vi kunne finde på markedet, men det kan bestemt ikke spores i den kvalitet han leverede! Wouw! Marcus gjorde hele processen så naturlig, hvilket afspejles i vores billeder. Marcus leverede allerede dagen efter nogle billeder, og resten kom de løbende dage.Vi vil vælge Marcus til en hver tid fremover, og det synes vi også i skal gøre! Vi lover at i ikke vil fortryde det!

Mvh Michelle & Anders, Næstved

 

 Vi havde Marcus til at tage billeder til vores bryllup, lige fra forberedelse til brudevals.
Hele vejen igennem fra planlægning til selve festen har Marcus været virkelig rar at arbejde sammen med. Han tog gerne imod ideer og havde nogle vildt fede forslag selv.

Til festen var han flue på væggen og kunne hurtigt omstille sig, hvis programmet blev ændret.
Folk var helt vilde med ham - og vi er mindst lige så vilde med alle de billeder der er kommet ud af det. Vi glæder os helt vildt til at skulle se Marcus til efteråret igen - for hvem glæder sig ikke til at arbejde sammen med dygtige og rare mennesker” ❤️

Manna & Michael, Ollerup v Svendborg

Marcus fortjener vores største, varmeste og bedste anbefaling. Vi modtog virkelig mange og super gode fotos. Marcus var god til at finde en balance mellem det, at være på og tillige være en flue på væggen. Hele processen fra booking til levering af fotos har været upåklagelig både i forhold til kommunikation og ønsker. Vi ønskede naturlige billeder og redigering og der ramte han også plet. Vil vil aldrig tøve med at bruge Marcus igen.

kærlig hilsen Kinna & Jonas, Humlebæk

Det har været en rigtig god oplevelse at have Marcus med til vores bryllup, hvor han tog billeder ved vielsen og den efterfølgende reception. Ikke alene har han været fantastisk fleksibel mht. planlægning, han mødte også op i god tid på dagen og bidrog til en stemning af, at det hele var under kontrol. Under receptionen faldt han helt naturligt ind og løftede faktisk stemningen med sit muntre setup, og resultatet er en helt fantastisk samling billeder både af os og vores gæster, som vi kommer til at nyde i årene fremover.
Vi vil anbefale Marcus til ethvert brudepar. Marcus besidder en meget behagelig kombination af professionalisme og kærlig deltagelse.

Med venlig hilsen,
Camilla & Mikkel, Aarhus 

Vi vil meget gerne give Marcus vores bedste anbefalinger!

Marcus fulgte os hele dagen, uden at vi bemærkede det - han har evnen til at være på pletten uden på nogen måde at fylde for meget.
Det resulterede i, at vi fik unikke fotos af vielsen, gæsterne og stemningen under hele bryllupsfesten.

Vi fik fotos som har givet os de allerbedste minder fra vores fantastiske bryllup.

Karin & Dan, Nordborg, Als

Marcus var fotograf til vores bryllup på Sebber kloster i Nordjylland.
Marcus var super service mindet og havde mange gode ideer til hvordan vi kunne fange minderne fra den store dag. Han skabte god stemning og vi fik så mange fine billeder fra dagen.
Derudover var prisen super fair og vi oplevede, at Marcus var meget lydhør over for vores ønsker.

Den største anbefaling herfra.

Louise & Kristof, Sebber v. Nibe

Marcus var helt fantastisk til at fange alle de rigtige øjeblikke til vores bryllup.
Han er utrolig engageret i at få de bedste billeder af folk, og ved hvordan han skal gøre det sjovt. Han var meget professionel i planlægningen, og udførte alle vores ønsker på bedste vis 
Han har vores største anbefalinger.

Mvh Sarah & Victor, København, 

Det var en dejlig oplevelse, at have valgt Marcus som fotograf til vores bryllup.
Marcus er en professionel, dygtig og sød fotograf. Han er meget hjælpsom og fuld af gode idéer.
Vi var rigtig glade for ham og hans smukke kreative fotos. Marcus er uden tvivl den bedste fotograf du kan få til din store dag.
De varmeste anbefalinger fra

Maria & Roberto, Helsingør

Vi vil gerne give de bedste anbefalinger af Marcus, som fotograferede vores bryllup i april 22. Han fulgte os hele dagen med hans fantastiske humør og kreative sind.
Han brugte meget tid på at forberede sig til dagen, og tog ud på vores ønskede lokationer inden dagen.
På dagen havde han masser af gode idéer til vores billeder, og fik taget de mest fantastiske stemningsbilleder fra både kirken og festen.
Vi sidder nu tilbage med de flotteste minder fra dagen vi aldrig vil glemme. Desuden får du en fotograf, som er meget udadvendt og dermed meget nem og rar at omgås. En sand fornøjelse for os!

mvh Mia & Michael, Hornslet

Da Kristian og jeg mødtes med Marcus for første gang forud for vores bryllup kunne jeg bare mærke, at han forstod mine tanker ift. bryllupsfotografi. Jeg ønskede mig ud over de klassiske smukke billeder også de der "fluen på væggen" billeder.

Marcus var igennem hele dagen dybt professionel. Han havde gjort sit forarbejde og han fik det maksimale ud af selv de situationer hvor det hele skulle gå stærkt.

Vi er super glade og tilfredse over det resultat vi nu kan nyde. Alle vores gæster elsker billederne

Kristina og Kristian, Skødstrup v Aarhus

Vi var superglade for at have Marcus som fotograf til vores Bryllup.
God service både før, under og efter. Og en overordnet professionel tilgang. Marcus havde gode idéer til par- og gruppefotografering og det kom der mange smukke fotos ud af.

De bedste anbefalinger herfra.

Charlotte og Martin, Nøvling v Herning

Marcus er meget opfindsom og idérig og god til at skabe en festlig stemning.
God til at fange de særlige øjeblikke.

Så skal du have en dygtig og professionel fotograf med et glimt i øjet, der altid garanterer et smil, så skal du vælge Marcus

Louise & Marcus, Kastrup