Om Marcus Johansson

Det er aldrig for sent, at forfølge sin passion for det kreative og mærke glæden ved, at skabe magiske øjeblikke, der fanger øjet

Jeg har altid være fascineret af foto som kunstart og udtryksform og gennem mine mange år som kreativ i reklamebranchen fik jeg masser af inspiration via samarbejdet med nogle af landets dygtigste fotografer.
Det var imidlertid først i 2015, at interessen for foto tog en ny drejning, da der skulle tages foto til en ny website med lædertasker.
Min webdesigner insisterede på, at jeg fremover selv skulle tage foto til websitet. Som sagt så gjort.
Mit første kamera var et Olympus OMD 10 Mark III og det fulgte mig trofast overalt de efterfølgende år.

Det fotografiske håndværk er ikke noget man lærer over en weekend så hundredevis af YouTube videoer og bunkevis af fotobøger blev nærstuderet til langt ud på natten. Hertil masser af timer bag kameraet med muligheder for at lave alle de obligatoriske fejl og lære kunsten at omsætte teori til praksis.
Og ikke at forglemme de mange timer det tager, at få styr på redigering via Photoshop og Lightroom.

I starten handlede det meget om landskabsfoto med smukke solnedgange og motiver med naturens farverige paletter. Senere fik jeg chancen for at lave en række eksklusive portrætfotos.
Det gav mig ekstra lyst og motivation til at forfølge min drøm om at arbejde som fotograf og udvikle min helt egen kunstneriske stil både i relation til portrætter, bryllupper og PR/events.