Portrætfoto

Der er mange faktorer, der medvirker til at skabe et eksklusivt portrætfoto. Lyset, tøjet og måden som modellen poserer på.
Brug gerne en smuk vintagehat til at understrege det feminine og det kunstneriske som vi kender fra de nostalgiske badehoteller.
Hatte giver unikke muligheder for flotte poseringer.

Danmarks skønne natur giver ideelle betingelser for at tage det ultimative portrætfoto.
Havet, skyerne og sandet kan bruges som baggrund. Specielt i de tidlige eller sene timer på dagen hvor solen kaster et smukt varmt lys.
Og kombineret med afstemte farver på tøjet så er det en fryd for øjet.

Børneportrætter stiller store krav til kommunikation og opfindsomhed og her oplever jeg ofte, at flotte hatte er en fantastisk gamechanger.
Og når børnene kommer ud i naturen, så er der langt større muligheder for at lave en fotoserie der virker naturlig og mere udtryksfuld.

Foto i dagslys med høj sol er en stor udfordring, da der let kommer store skygger og genskin fra huden.
Ved hjælp af High-Speed-Sync teknik og kunstig lys, kan der skabes utrolig smukke portrætter med et flot blødt og varmt lys og hvor øjnene får det helt særlige catch-light-look.

Vejledende priser - portrætfotos

Det er meget forskelligt hvordan jeg tilrettelægger de forskellige fotos mht. lokationer, lys, rekvisitter og styling. Derfor er det også svært at sætte en fast pris på en fotoserie. Udgangspunktet er en timepris på 800 kr incl. moms.

Baseret på en række af mine tidligere opgaver med portrætfotos har jeg beskrevet 2 forskellige moduler ( A & B) som hver især indeholder stor fleksibilitet og mulighed for justeringer og særlige ønsker.

Modul A

Eksklusiv portrætserie på en aftalt lokation i Danmark. Varighed 3 timer og med medbragt lys og rekvisitter samt redigering og levering af 25 fotos.

Pris:  2.400 kr

Modul B

Mini portrætserie i prof. fotostudie eller i naturen.
Varighed 1 time samt redigering og levering af 15 fotos.

Pris:  1.200 kr

Alle priser er incl. moms.
Evt. udgifter til kørsel er ikke indregnet og aftales særskilt.
Alle leverede fotos er færdigt redigerede og i høj opløsning (300 dpi).

KONTAKT MIG HER

Fotogalleri