Nyt privat fotokursus til dig, der bare elsker at fotografere

Det er vigtigt, at bevare glæden ved fotografering

På utallige opfordringer fra mine mange kursusdeltagere på de seneste års landsdækkende FOF fotokurser, kan jeg nu præsen-tere et nyt privat og særdeles praktisk og målrettet fotokursus, hvor du på få timer får indsigt i de helt simple og grundlæggen-de kamerateknikker, der gør en afgørende forskel mht lys, skaphed og komposition

Du kender det sikkert alt for godt. Du har egentlig et super fint kamera, men har for længst opgivet at sætte dig ind i alle de detaljer, teknikker  og nørdede udtryk, som forskellige ”kend dit kamera” kurser, tykke brugermanualer og onlinekurser guider dig igennem med de absolut bedste intentioner. 

Mange mister hurtigt interessen og oplever afmagt hvis ting bliver for kompliceret og uforståëligt og det gør ofte, at glæden og motivationen til at fordybe sig forsvinder. 

Keep it simple og lær én ting ad gangen

Du vil garanteret blive overrasket når du erfarer, hvor hurtigt du faktisk kan lære, at forstå et kamera ved at bruge det i praksis og arbejde efter princippet ”keep it simple”.

Det handler ganske enkelt om, at blive god til én ting ad gangen og derefter arbejdere videre med nye udfordinger, så du får en god praktisk rutine og et godt arbejdsflow og derved gradvis får forståelse for de grundlæggende fototeknikker.

Kurserne henvender sig primært til begyndere og let øvede. Det er vigtigt at pointere, at kurset på ingen måde gør dig til en professionel fotograf, men du vil helt sikkert blive begejstret for den progression og læring der er i den praktiske undervisning og hvor hurtigt du som amatørfotograf vil blive god til at tage super flotte fotos inden for det område, der interesserer dig mest.

Med kurset følger også en lille praktisk pixie manual som kort og præcist fortæller dig, hvilke indstillinger du skal bruge til de. respektive opgaver. Så kan du altid finde tilbage til det der virker, hvis du med tiden skulle glemme nogle at de indstillinger du har indøvet på dit kurset..

 

 

Læringen er baseret på egen erfaring og nærstudie af nogle af verdens dygtigste fotografer

Jeg er selv autodidakt i sen alder og få blot få år siden anede jeg absolut intet om fotografering. Men min mangeårige erfaring som underviser og foredragsholder i innovation og marketing gjorde mig nysgerrig på, hvordan man kunne nedbryde de indlæringsbarrierer, der er med fotografering.

”Learning by doing” og fokus på det der giver mening hjalp mig til at finde den euforiske glæde der er ved, at opleve verden gennem et objektiv. Tusindvis af timers research på Youtube har lært mig, at nogle af verdens dygtigste fotografer bruger få men ofte enkle teknikker til at skabe fantastiske fotos..

Det nye privatkursus er på alle måder fleksibelt. Du bestemmer selv indhold og længde på kurset. Du bestemmer også hvor vi skal mødes i dit nærområde og hvad vi skal arbejde med i praksis. Landskab, portræt, redigereing eller noget helt andet. Udgangspunkter er det bedste kamera man kan få – nemlig det du har nu.


Priser og kursusemner:

Jeg anbefaler at du starter med et 3 timers kursus. Du skal nemlig have tid at øve dig efterfølgende og jeg giver dig naturligvis feedback også efter kurset. Og hvis det giver mening for dig så er der jo mange emner at fordybe sig i efterfølgende. Det er vigtigt for mig, at der kun er 1-2 personer på kurset ad gangen da det kræver ekstra attention fra min side.

På nuværende tidspunkt kan jeg tilbyde kurser i følgende emner: (bemærk, at kurserne er landsdækkende)

Grundlæggende portrætfoto i naturen

Grundlæggende Landskabsfoto

Portrætfoto med flash og softboks

Simpel og letforståelig redigering med Lightroom

Pris for et intensivt 3 timers kursus er 950 kr alt incl.
Ved 2 personer koster det 1.500 kr/750 kr pr. deltager

Giv mig et ring på 3033 3937 og lad os tage en god snak om dine ønsker til et kursus.