Gallerier

Bryllup      Portræt      Event & PR

Bryllupsfotografi

Kunsten at gøre dit livs største dag til et smukt, stemningsfyldt og kunstnerisk minde 

Jeg elsker at skabe smukke romantiske bryllupsfoto og byder altid ind med mange gode ideer til miljø, baggrund og opstilling Jeg arbejder altid ud fra en detaljeret tidsplan som er lavet i tæt samarbejde med brudeparret. En såkaldt timeline, hvor alt er sat i et tidsskema, men hvor der også er god plads til at fange de glædelige, spontane og følelsesladede øjeblikke.

Inden brylluppet foretages en grundig rekognoscering af faciliteter, så der ikke er tvivl om hvor og hvordan der skal fotograferes og laver i den forbindelse også aftale med de implicerede parter herunder præst, restauratør og andre implicerede personer

Der udarbejdes naturligvis et fast tilbud på alle aktiviteter så der fra starten er styr på det økonomiske. Og så medbringer jeg i øvrigt en masse spændende teknisk udstyr, lys og rekvisitter der gør det ekstra festligt, når der skal tages foto af gæsterne.

Portrætfotografi

Giv dig selv et uforglemmeligt fotografisk minde med en smuk portrætserie

Det handler om selvkærlighed og om at se sig selv i et nyt lys. Om at give sig selv et fotografisk minde der udtrykker personlighed, nostalgi og romantik. Et skønt minde, der altid skaber glæde og sender tankerne tilbage til en skøn tid.

Jeg arbejder primært on location og kommer rundt i alle hjørner af Danmark med mit transportable fotostudie. Sammen finder vi en spændende lokation tæt på din bopæl eller hvor i landet du ønsker. Der kan være et slot, en kirke, et badehotel, en historisk bygning, en naturperle, en strand, en skov, et museum, en havn m.m.

Jeg kommer med alt det dyre tekniske udstyr og masser af erfaring og giver dig gode råd og vejledning mht. valg af tøj, styling, make-up, outfit og regi. Og naturligvis er der på forhånd aftalt en fast pris på din dag som model.

Som et helt særligt interesseområde inden for portrætfoto har jeg været optaget af vintagestilen med hatte, paraplyer og blomster som et kreativt input. Jeg har således mere end 100 vintage hatte og paraplyer i flotte farver samt diverse farverigt tilbehør. Kort sagt, alt hvad der skal til for at skabe den helt rigtige stemning og romantik som du bl.a. kender fra serien tv-serien om badehotellet.

Event & PR

Skab opmærksomhed omkring dit event eller PR-aktivitet med et markant og kreativt foto

Ethvert event eller PR-arrangement har brug for spændende vinkel på historien og der kan et fotografi spille en afgørende rolle og skabe den helt unikke opmærksomhed.

Jeg har med mine mange år i reklamebranchen god erfaring med de virkemidler der kan understøtte en god idé og bidrager gerne med inspiration til hvordan foto, tekst og budskab kan integreres og skabe høj opmærksomhed.