5 eksklusive fotogavekort på højkant

Kender du tilfældigvis nogle der skal giftes i 2023?

Prisvindende bryllupsfotograf tilbyder 5 attraktive gavekort til bryllupsfotografering på helt særlige betingelser. Hvert gavekort har en værdi på 3.500 kr.

Mit navn er Marcus Johansson og jeg arbejder som portræt- og bryllupsfotograf i hele Danmark. Desuden tilbyder jeg i samarbejde med FOF en lang række landsdækkende fotoworkshops.

Jeg er igang med et spændende bogprohekt og dertil hørende udstilling, hvor jeg i foto og tekst vil fortælle den gode historie om bryllupstraditioner i Danmark.  

Til det formål mangler jeg nogle super skønne brudepar som gerne vil stille udvalgte fotos til rådighed efter nærmere aftale. Til gengæld sponserer jeg et gavekort på 3.500 kr til brug for delbetaling til bryllupsfotografering i 2023.

Læs videre her hvis du er interesseret

Har du/I planer om at blive gift i 2023 så send gerne et par linjer der kort fortæller lidt om hvor, hvornår og hvordan jeres bryllup skal holdes, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt med svar på om du/I kan blive en af de heldige.

Min mail er: info@marcusjohansson.dk

Du er naturligvis også velkommen til at ringe på 30 33 39 37. Jeg er lettest at fange på hverdage efter kl. 15 og i weekenden.

Hvis du gerne vil vide mere om mit arbejde som fotograf og se fotogalleriet med mine smukke og romantiske bryllupsfoto samt tjekke op på referencer, så klik gerne ind på www.marcusjohansson.dk. Her kan du også finde vejledende priser. Glæder mig til at høre fra dig/Jer

Med venlig hilsen, Marcus Johansson